Specialistmödravården

 Hoho, nu har jag i alla fall fått fingrarna ur och lyckats ringa NTF om babyskyddet. Det har ju bara tagit mig två månader, haha. Men vi ska i alla fall hämta ut ett hos dem 30-31 mars nån gång, känns bra att ha bokat det och fått det klart också. Känns som att det är lite mer värt att hyra ett istället för att köpa ett nytt som man ändå bara kan ha i drygt nio månader ..

 För övrigt ringde dem från Specialistmödravården i morse. Jag var helt övertygad om att det var från jobbet, men icket. I alla fall så sa killen som ringde att min barnmorska hade gjort en anteckning i journalen om mitt hjärtfel, så de ville att jag skulle komma på en undersökning och få ett nytt utlåtande av en specialist inför förlossningen, så att det inte är något som ska kunna gå snett på grund av det. Bara för att vara på den säkra sidan. Var lite halvlustigt att han ringde, men han sa i alla fall att han skulle skicka en kallelse och att han ringde och informerade för att jag inte skulle hoppa ur skorna och fundera vad fan det handlade om när kallelsen kom. Trevlig var han hur som helst ..

 Sen ringde Tanja nyss från jobbet, så nu blir det att jobba imorgon också, är alltså inte ledig förrän på lördag. Men då är jag ledig hela helgen, måste vara första hellediga helgen på evigheter !

 Undrar om man skulle passa på att ringa försäkringskassan också?


Barnmorskebesök

Var alltså till barnmorskan igår, var inte så himla speciellt. Surrade på lite om det här med foglossningen och min höft som ger upp emellanåt, lyssnade på hjärtat och så mätte hon magen. Allt såg då bra ut och vi fick en ny tid om lite mer än två veckor bara. Hon var lite halvförvirrad och skulle kolla blodet, men så kom hon på att det gjorde vi ju sist, haha. Vägde mig också, ligger fortfarande på minussidan mot inskrivningen ! :) Har alltså inte gått upp någonting alls i vikt, men magen växer på, så det gör absolut ingenting. 

 När vi var klar där så åkte vi i alla fall till Bob och Linda, satt och surrade på om en massa svammel bara och drack lite kaffe. Fick för mig att jag skulle till mamma och baka, sagt och gjort vart det en bulldeg satt och bullar  bakade. Gödans. Käkade palt när vi lika var där, och sen for vi till Bob och Linda igen. Kollade lite på tv innan vi åkte till Trångfors så Jens kunde flytta nå grejer till garaget. Skjutsade hem dem andra och handlade lite fil innan vi åkte hem för att sova. Såg bara en dutt på tv innan jag däckade av.

 Upp lite efter sex i morse och i med nå frukost. Åkte till jobbet och har sedan bara jobbat hela dagen. Skönt var det iallafall, att ha något att göra. Kom hem från jobbet för drygt en halvtimme sen och nu är Jens och hämtar pizza. Ingen ides laga mat och hans mamma ska jobba ikväll, så det var väl lagom. Får se vad som händer sen ikväll, har då inge jobb imorgon som det ser ut nu, så något ska man väl kunna hitta på?

RSS 2.0