Evighetsgöra.

 Jaa, Agge kom och jag fick lägga mina planer om rabarberpaj på is för en stund, kanelen var slut. Men Emil tog med sig så när han och Ryding äntligen dök upp hade jag inte ens fått in pajen i ugnen. Gormade på uti lite grejer och sen gjorde jag i alla fall klart den. Spelade en liten stund innan det var dags att plocka ut den, och så vart det gofika. Ryding, som inte tycker om rabarberpaj, önskade sig bara pajdeg, och det fick han. Hahaha, det såg lite småkul ut när han satt med en form med bara pajdeg och vaniljvisp framför sig och verkligen kämpade för att svälja det.

 I alla fall så tog det över 4½ timme att spela! Haha, men det gjorde inte så mycket. Alla var så slut i skallen till slut och allt vart bara svammel. Men kul som satan var det. Hade folk sett oss hade de nog trott att vi var i fyllan hela bunten, men det blir lätt så när man är övertrött och allt som hör till.

 De for vid två ungefär tror jag och jag svammlade på här och somnade inte förrän efter tre nån gång. En och en halv timme senare vaknade damen och ville ha käk (då hade hon inte ätit sen nio och sovit sedan elva tror jag?). Somnade om och fick sova till kvart över tio då det var dags igen. Har just tagit hand om disken från igår, så nu ska jag springa genom duschen, och sen blir det nog ett häng om jag får gissa :)

Kommentarer
Postat av: Fride - Mamma till Nicola

Nu bloggar jag på nytt ;)

2010-06-07 @ 09:43:00
URL: http://fdpreggo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0