Barnmorskebesök

Har inte så stor blogglust just precis nu, men tänkte i alla fall dra en snabbresumé av dagen. Hämtade Camilla vid elva, och så vart det lunch med henne och Jenny. Drog en liten repa på stan, men hittade typ ingenting, hade knappt nån ro till att titta ens en gång.

 Var till barnmorskan efter det. Plupp har borrat ner sig ordentligt nu, enligt henne. Allt såg väl bra ut och hon gjorde en sammanfattning av graviditeten. Fick väga mig, och hör och häpna, är nu uppe i +10 kilo, Vart fan har den vikten hamnat egentligen? Haha. Nå mycket mer än så var det väl inte direkt.

 Efter barnmorskan for jag och Camilla till henne, surrade lite, kollade blocket och drack kaffe. Hämtade Jens hemma vid fem, och sen vart det faktiskt Milano till middag, hade knappt nå alls hemma så .. Har varit och hälsat på Bob och Linda en sväng också, men jag vart då så trött, så nu är vi hemma och ska glo tv innan det blir sängen ..

Barnmorskebesök

Japp, Camilla kom efter att hon hade varit hos barnmorskan. Då hade jag redan hunnit olja in bordet och diska. Drack lite kaffe och surrade på en massa och sen hävde jag mig i duschen. Hon släppte av mig på vårdcentralen lite innan elva.

 Barnmorskan tyckte det hade hänt ganska mycket sen sist, och jag hade rätt i mina gissningar, Plupp har fixerat sig ! Känns som att det är rätt tidigt, men jaa kanske inte. I alla fall så låg hjärtljuden på 140, lägsta hittills, men det har ju ingen betydelse. Nå mycket mer var det väl inte, hon mätte magen och kollade blodtrycket, och allt såg då bra ut.

 Nu ska jag väl vänta tills Camilla är klar, vi pratade om att fara och äta, så får väl ses vad som händer efter det helt enkelt. Tänkte kanske hinna olja in stolarna nu innan hon hör av sig, så ska väl röra på mig lite !

Magen

Okej, nu börjar magen dra iväg ganska ordentligt, haha. Dock lite dålig kvalité då jag har kameran på vift någonstans, och mobilen är faktiskt ingen höjdare att fota med.


RSS 2.0